Zendelinge Rietje van Sluijs vertelt over haar tijd in Indonesië

In ‘De Wereld Rond’ spreekt Gerard Adriaanse met Rietje van Sluijs. Samen met haar man Hans was ze jarenlang zendelinge in Indonesië. Je hoort Rietje vertellen hoe ze Gods roeping op haar leven ervaarde, hoe ze Hans leerde kennen en hoe ze samen hebben mogen helpen aan de bouw van kerken in zowel materiële als geestelijke zin.

Ook vandaag de dag roept God nog altijd mensen, om Hem beter te leren kennen en Hem bekend te maken. Rietje en Hans gehoorzaamheid aan Gods roepstem en leiding is ons ten voorbeeld. Ook nu zijn ze nog altijd actief betrokken bij hun kerkelijke gemeente in het bezoeken van mensen.

Rietje geeft in het interview de tip voor de luisteraar in Nederland contact te zoeken met buren en kennissen en belangstelling te tonen. Ook dat is een mooie manier om op een eenvoudige manier blijk te geven van Gods liefde voor de mensen om ons heen. 

Geniet van een verhaal van gehoorzaamheid aan Gods leiding en Zijn oneindige trouw. Hij leidde en leidt Rietje en Hans en Hij wil ook jou en mij leiden.

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar. Reageer gerust op deze podcast door een email te sturen naar Gerard via podcastdewereldrond [at] yahoo.com. Ook kun je je gratis abonneren, zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Auteur: Gerard Adriaanse
Foto credit: Rietje van Sluijs

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies