Youth for Christ lanceert de Dromen & Doelen Planner

Youth for Christ lanceert in aanloop naar Pinksterconferentie Opwekking de Dromen & Doelen Planner, een boekje dat je helpt je dromen en doelen te realiseren. Het boekje is verkrijgbaar bij de stand van Youth for Christ op Opwekking, van 17 tot en met 20 mei 2024 in Biddinghuizen.

‘Wat is jouw droom?’ is de subtitel van het boekje. Bijna iedereen heeft plannen voor de toekomst en stelt zichzelf doelen, maar het lukt niet altijd om die te realiseren. De Dromen & Doelen Planner van Youth for Christ helpt je stap voor stap om concrete woorden te geven aan je doelen en voortdurend te reflecteren op je acties en vorderingen, zodat het je lukt om je plannen uit te voeren.

Dichterbij jezelf komen

Het boekje is erop gericht om dichterbij jezelf te komen, zoals God dichterbij ons komt. De jongerenorganisatie gelooft dat je jezelf mag ontwikkelen en stimuleren om je dromen en doelen waar te maken, zodat je recht doet aan hoe God jou heeft bedoeld. Daarom is er niet alleen ruimte voor het bijhouden van je concrete stappen en gedachten, maar ook voor het noteren van dank- en gebedspunten. Ook kun je maandelijks een vitaliteitscheck invullen, die je helpt overzicht te krijgen over hoe je je voelt en waar je staat in je dromen en plannen.

Voor jong en oud

De Dromen & Doelen Planner is te gebruiken door jong en oud, maar is uitermate geschikt voor jongeren door de mooie vormgeving. Dat maakt het aantrekkelijk om de planner cadeau te doen aan een jongere. Wie een gift van €5,- of meer doet, mag het boekje tijdens Pinksterconferentie Opwekking ophalen bij de stand van Youth for Christ.

Over Youth for Christ

Youth for Christ biedt op dertig locaties in Nederland missionair jongerenwerk. Dit doen zij op straat, op school, online en in de kerk. Gedreven door Gods liefde zoeken jongerenwerkers van Youth for Christ jongeren op waar zij zijn, bieden hen hoop en begeleiden hen op weg naar een volwaardige plek in de samenleving. Youth for Christ verlangt ernaar dat jongeren positief reageren op de onvoorwaardelijke liefde van God binnen een levende relatie met Jezus, en dat zij herstel vinden op alle gebieden van hun leven.

Beeld: Youth for Christ
Web: www.yfc.nl
Auteur: Charlotte Jordaan
Meer over het boekje: Planner

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies