Daniël Huisman: Technische zendeling op Curaçao

In de zending kan iedereen zijn talent inzetten. Zo is Daniël Huisman, opgegroeid op Curaçao, een zendeling die zich samen met zijn vouw Jeny inzet op het gebied van techniek. Daniël vertelt hoe hij op een bijzondere manier ervoer dat God hem riep om de zending in te gaan en over het gebrek aan basale hygiëne in landen waar hij geweest is. 

Trouwens, wonend op een tropisch vakantie-eiland, legt Daniël uit, houdt in dat het leven met de zon went en dat voor hem en zijn gezin het leven ook gewoon een druk bestaan is, vergelijkbaar met het leven in Nederland.

Dat en meer hoor je in deze aflevering van ‘De Wereld Rond’ met deze technicus, die zich al zijn leven lang praktisch inzet voor Gods koninkrijk wereldwijd.

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar. Reageer gerust op deze podcast door een email te sturen naar Gerard via podcastdewereldrond [at] yahoo.com. Ook kun je je gratis abonneren, zodat je geen aflevering hoeft te missen.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Auteur: Gerard Adriaanse
Meer actuele informatie vind je op: danielhuisman.com
Foto credit: Daniël Huisman

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies