Uitnodiging van Michael W. Smith voor zijn concerttour in juni

Michael W. Smith – Forever Tour samen met groot projectkoor The Choir Company. Tijdens deze tour keert Michael W. Smith terug naar de RTM Stage in Rotterdam (16 juni) en maakt hij voor het eerst zijn opwachting in Bethel Drachten (18 juni). Het zijn avonden die Smith en het publiek als een grote bemoediging ervaren.

De meeste artiesten houden na een lange carrière alleen de meest toegewijde fans over. Bij populaire artiesten is die groep groter. En dan zijn er de uitzonderlijke artiesten waar geen maat op lijkt te staan. Michael W. Smith behoort zonder twijfel tot die laatste categorie.

Decennialange muzikale loopbaan

Na een decennialange muzikale loopbaan vult hij stadions en is hij onverminderd actief met nieuwe muziek. En er zijn weinig landen waar het publiek zo enthousiast met hem meeleefde als in Nederland. Het is dan ook logisch dat Michael W. Smith in juni graag naar Nederland terugkeert voor twee concerten (in Rotterdam en Drachten) in zijn gloednieuwe ‘Forever’ tour!

‘Forever’ tour

Met de ‘Forever’ tour viert Michael W. Smith vier decennia als solo artiest. Wat begon in 1983 met evergreens als ‘Friends’ en ‘Great Is The Lord’ werd een rijk gevuld repertoire met rond de eeuwwisseling ook veel aanbiddingsliederen. Zeg je ‘Michael W. Smith’ dan denkt de een aan de pop-artiest die herkenbare situaties bezingt zoals de beste pop-artiesten.

De ander denkt aan een gepassioneerde en sympathieke aanbiddingsleider die met zijn ‘Worship’ albums liederen als ‘Above All’, ‘Step By Step’ en ‘Waymaker’ verder bracht dan ooit tevoren. In 2024 begint Smith aan zijn wereldtournee onder de noemer ‘Forever’; een verwijzing naar zijn recente ‘Worship Forever’ album, maar ook een statement over de tijdloze muziek die keer op keer verwijst naar een eeuwige God.

The Choir Company

Tijdens deze avonden neemt Michael je mee langs zijn hele loopbaan. Van de vroegste tot de meest recente liederen en zowel zijn pop- als worship-repertoire. En na het succes van zijn eerdere bezoeken kan The Choir Company natuurlijk niet ontbreken. Het projectkoor zal Smith, naast zijn vollledige band, begeleiden op het podium.

zondag 16 juni 2024 – 19.30 – Rotterdam
RTM Stage (Ahoy), Ahoyweg 10, 3084 BA

dinsdag 18 juni 2024 – 19.30 – Drachten
Baptistengemeente Bethel, De Bolder 75, 9206 AP

Web: www.eventsforchrist.nl
Beeld: Videostill YouTube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies