Chris Tomlin naar Ahoy Rotterdam voor een avondvullende concert

Je komt zijn naam regelmatig tegen als je aanbiddingsmuziek van de afgelopen 25 jaar op een rij zet. Maar het is zijn manier van aanbidding leiden die hem al die jaren zo bekend en geliefd heeft gemaakt bij zo’n groot publiek. Chris Tomlin, de sympathieke Amerikaan met een lange lijst bekende liederen achter zijn naam, komt op 28 mei 2024 naar Nederland voor zijn allereerste avondvullende aanbiddingsconcert.

Groot Nieuws Radio presenteert Chris Tomlin, met zijn ‘Holy Forever’ world tour met volledige band. Op 28 mei in de Ahoy Arena in Rotterdam.

EO Jongerendag en het Flevo Festival

Nederland heeft al veel aanbiddingsleiders uit de hele wereld verwelkomd, maar Chris Tomlin stond slechts 1 keer eerder op de Hollandse podia. In 2007, op de EO Jongerendag en het Flevo Festival. Sindsdien is de Amerikaan, begonnen bij de Passion studentenbeweging, nog verder uitgegroeid tot een van de bekendste en geliefde aanbiddingsleiders ter wereld. Met zijn ontspannen aanpak en uitnodigende stijl neemt hij je als vanzelf mee in het lied en de aanbidding. En dat heeft haar vruchten afgeworpen. Sla een liedbundel open, stap een kerk binnen, luister naar de Top 1008 van Groot Nieuws Radio of zing mee bij een aanbiddingsavond en je weet: er komt waarschijnlijk een lied langs waar Chris Tomlin een bijdrage aan heeft geleverd.

How Great Is Our God

De aanbiddingsleider heeft niet alleen veel liedjes zelf geschreven, maar heeft ook tientallen moderne standaarden bekend helpen maken. ‘God of this City’, How Great Is Our God’, ‘Forever’, ‘Good Good Father’, ‘Our God’, ‘Indescribable’, ‘Is He Worthy?’ en recent nog ‘Holy Forever’; de lijst lijkt eindeloos. Met ‘Amazing Grace (My Chains Are Gone)’ voegde Chris zelfs een niet eerder gebruikt couplet toe aan de eeuwenoude hymn.

Met volledige band in de Ahoy Arena

Of de liedjes nu gloednieuw of ouder zijn; een avond waarop Chris Tomlin met zijn band aanbidding leiden is een avond die je niet wilt missen! Sinds 2007 werd de vraag regelmatig gesteld; wanneer komt Chris Tomlin naar Nederland? Het wachten is eindelijk voorbij. Op 28 mei staan Chris Tomlin en zijn volledige band in de Ahoy Arena in Rotterdam. Het is onderdeel van de ‘Holy Forever’ tour die Tomlin maakt.

Kaarten zijn verkrijgbaar: www.eventsforchrist.nl
Beeld: Videostill Youtube
Auteur: Events for Christ
Presentatie: Groot Nieuws Radio

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies