Lenny Kuhr: Het Concertgebouw mag niet buigen voor terreur

Het Concertgebouw in Amsterdam annuleert twee concerten van het Israëlische strijkersensemble ‘The Jerusalem Quartet’. Naar eigen zeggen om de veiligheid van de medewerkers, bezoekers en muzikanten te garanderen. Optredens van artiesten met een Joodse achtergrond, of voorstellingen met een Joods thema komen zo onder druk te staan.

De Joodse zangeres Lenny Kuhr reageert in onze uitzending: “Het Concertgebouw heeft de makkelijke weg gekozen. Als je hierin meegaat, laat je terreur winnen”.

Christenen voor Israël

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld, Gods liefde voor Zijn volk en Zijn komende koninkrijk. Als Christenen voor Israël doen wij dit door het geven van betrouwbare informatie over land, volk en staat van Israël. Wij roepen christenen op tot solidariteit met Israël en wijzen elke vorm van antisemitisme af. En wij gaan hierbij uit van het gezag en de betrouwbaarheid van de Bijbel als Gods Woord. Wij steunen Israël metterdaad en zijn werkzaam in Nederlandse kerken en gemeenten.

Web: www.cvi.nl
Of beluister uitzending via cvi.nl/podcast
Beeld: Videostill YouTube
Auteur: Christenen voor Israël

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies