Indrukwekkend verslag van IDF-soldaat Moshe en kibboetsbewoner Shani

De organisatie Christenen voor Israël blijft de verhalen van 7 oktober vertellen. Waarom? Omdat de wereld niet mag vergeten hoe de oorlog in Gaza begon. In deze uitzending twee indrukwekkende verhalen, van Shani Teshuvah en Moshe Marwik. Shani overleefde ternauwernood de aanvallen op 7 oktober en Moshe raakte gewond terwijl hij vocht tegen de Hamas-terroristen in de kibboets Sufa.

Christenen voor Israël

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld, Gods liefde voor Zijn volk en Zijn komende koninkrijk. Als Christenen voor Israël doen wij dit door het geven van betrouwbare informatie over land, volk en staat van Israël. Wij roepen christenen op tot solidariteit met Israël en wijzen elke vorm van antisemitisme af. En wij gaan hierbij uit van het gezag en de betrouwbaarheid van de Bijbel als Gods Woord. Wij steunen Israël metterdaad en zijn werkzaam in Nederlandse kerken en gemeenten.

Web: www.cvi.nl
Of beluister uitzending via cvi.nl/podcast
Beeld: Videostill YouTube
Auteur: Christenen voor Israël

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies