Alon Davidi: Op beveiligingscamera’s zag ik terroristen de inwoners van mijn stad vermoorden

Hoe is het om burgemeester te zijn van een stad die keihard werd geraakt door terreur, en om nog steeds elke dag te worden geconfronteerd met de oorlog in Gaza? Kunnen de inwoners van Sderot zich ooit nog veilig voelen in hun eigen stad? Alon Davidi is al tien jaar burgemeester van Sderot. De stad werd zwaar getroffen tijdens de Hamas-aanval van 7 oktober op Israël. Het lokale politiebureau werd met de grond gelijk gemaakt, honderden mensen raakten gewond en tientallen stierven die dag.

Christenen voor Israël

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld, Gods liefde voor Zijn volk en Zijn komende koninkrijk. Als Christenen voor Israël doen wij dit door het geven van betrouwbare informatie over land, volk en staat van Israël. Wij roepen christenen op tot solidariteit met Israël en wijzen elke vorm van antisemitisme af. En wij gaan hierbij uit van het gezag en de betrouwbaarheid van de Bijbel als Gods Woord. Wij steunen Israël metterdaad en zijn werkzaam in Nederlandse kerken en gemeenten.

Web: www.cvi.nl
Of beluister uitzending via cvi.nl/podcast
Beeld: Videostill YouTube
Auteur: Christenen voor Israël

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies