Bert-Jan Ruissen: Stem christelijk en rem Europa


SGP-lijsttrekker Bert-Jan Ruissen heeft vanmorgen, samen met zijn vrouw Mirjam, in zijn woonplaats Krimpen aan den IJssel zijn stem uitgebracht. Bert-Jan: ‘Wat een geweldig voorrecht is het dat we in een vrij land mogen leven. En dat het christelijk geluid van de SGP op álle bestuurlijke niveaus mag klinken. Zelfs in het Europees Parlement.

Bert-Jan: Als Europarlementslid voor SGP stem ik vóór christelijke waarden, vóór onze boeren en vissers, vóór Israël, vóór vervolgde christenen en veel meer. En tégen nóg meer Brusselse bevoegdheden en budgetten. Zo hielp ik enkele lastige nieuwe regels voorkomen.

Eenmaal per vijf jaar

Op donderdag 6 juni is het uw voorrecht. Dan mag u kiezen welke Nederlanders u vertegenwoordigen. Slechts eenmaal per vijf jaar kiest u de Nederlandse leden van het Europees Parlement. Uiteraard kunt u de kans even overslaan en veronachtzamen. U kunt ook kibbelen en klagen over de EU. Brussel bemoeit zich met te veel. Het kost te veel en is te ver. De EU ondermijnt de christelijke waarden. Klopt allemaal!

De misstanden zijn des te méér reden om van uw voorrecht gebruik te maken. Om de christelijke en eurokritische stem van de SGP in Brussel te behouden. “Niet klagen, maar stemmen”, adviseerde ons Eerste-Kamerlid Peter Schalk (SGP) onlangs heel treffend. “En wie niet stemt, mag niet klagen.”

Ik reken op u. Stem christelijk en rem Europa: Kies SGP!

Bert-Jan Ruissen
Europarlementariër en lijsttrekker SGP
Web: eurofractie.sgp.nl
Beeld: SGP

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies