Evert van Vlastuin en Andries Knevel: EU kiest minder rechts dan gedacht

Rechte partijen winnen terrein in Europa, maar minder dan verwacht. Dat werd zondagavond duidelijk bij de uitslagen van de Europese Verkiezingen. ChristenUnie levert haar enige zetel in en de SGP blijft in de EU. Hoe deden andere christelijke partijen het? En Israël bevrijdde dit weekend vier gijzelaars uit Gaza. Er ging een hevige strijd aan vooraf.

Evert van Vlastuin

Evert van Vlastuin is editorial manager bij Christian Network Europe. Daarnaast is hij buitenlandredacteur bij Reformatorisch Dagblad en heeft Christelijke visievorming op journalistiek gestudeerd aan Universiteit van Potchefstroom. Ook studeerde hij aan de VU Universiteit Amsterdam.

Andries Knevel

Andries Knevel is geboren in het Gooise Naarden. Hij haalt zijn diploma HBS-B aan het Christelijk Lyceum in Hilversum. Daarna studeert hij Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Al vrij snel maakt hij de overstap naar een heel andere studie: Theologie.
Na zijn opleiding werkt Andries gedurende drie jaar als Leraar Godsdienst en Maatschappijleer in Ridderkerk. In 1978 begint hij zijn loopbaan bij de Evangelische Omroep als Freelance Redacteur/Verslaggever voor het programma ‘Tijdsein Radio’. Elf jaar later werd hij eindredacteur van dit programma.
Andries is getrouwd, heeft drie kinderen en vijf kleinkinderen. Hij is lid van de Christelijke Gereformeerde Kerken.

Family7

Family7 is dé 24/7 christelijke televisiezender met programma’s uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil de zender een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren. Sinds 2005 is het dé christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het doel: Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Ze zenden televisieprogramma’s uit via hun website en op de Nederlandse televisie. Het bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens Family7.

Beeld: VideoStill YouTube
Web: www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies