Tsjerkepaad ontvangt Duitse gasten, fiets met hen mee vanuit Workum

Tijdens Tsjerkepaad zijn iedere zomer ongeveer 250 Friese kerken open op zaterdagmiddag. De organisatie ontvangt al vele jaren gasten uit Ost-Friesland (Duitsland) voor een fiets- of wandeltocht langs enkele van die kerken. Dit jaar is dat op zaterdag 6 juli. Ook jij bent van harte welkom om aan te sluiten!

Je wordt om 9.30 uur ontvangen in de Sint Gertrudiskerk in Workum. Na een gezamelijke opening ga je om 10.15 op pad. De fietstocht aan de hand van fietsknooppunten is ongeveer 35 kilometer lang en gaat langs de kerken van It Heidenskip, Gaastmeer, Oudega (SWF), Blauwhuis, Dedgum en Parrega. Daarna fiets je terug naar Workum, waar je de Gertrudiskerk nog kunt beijken. Daarna staat koffie en thee klaar in ‘Oer de Toer’.

Vanaf zaterdag 6 juli ben je elf zaterdagen lang welkom in ruim 250 kerken rondom in Fryslân. De meeste kerken hebben ook een expositie, muziek of andere activiteiten. Kijk op www.tsjerkepaad.nl welke kerken precies meedoen en weet je van harte welkom!

Foto: Stichting Tsjerkepaad
Web: www.tsjerkepaad.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies