Jacques Brunt organiseert Israël-bidstonden in de Alblasserwaard

Gebed voor Israël is een belangrijke manier waarop christenen hun betrokkenheid handen en voeten kunnen geven. Er wordt sinds 7 oktober veel gebeden voor Israël. Zo ook in de Alblasserwaard, waar Jacques Brunt sinds oktober Israël-bidstonden organiseert. Vanuit allerlei kerkelijke achtergronden komen veel mensen bij elkaar om samen in de bres te staan voor Israël. Waarom is gebed zo belangrijk? En wat zijn praktische tips als je dit ook wil organiseren in je eigen buurt of gemeente

Meer over Jacques Brunt

Jacques Brunt is een christelijk spreker en actief als oudste in zijn thuisgemeente in Alblasserdam. Zijn kerntaken bestaan uit het geven van Bijbelonderwijs en het verlenen van pastoraat. Daarnaast spreekt hij vanuit zijn gemeente tijdens tal van samenkomsten in veel plaatsen in Nederland, zowel in het weekend als doordeweeks. Ook deelt hij geregeld zijn Bijbelstudies en andere christelijke overdenkingen. Dit doet hij via zijn YouTube-kanaal en een website. Het hoofddoel van zijn bediening is om gelovigen toe te rusten tot dienstbetoon (Efeze 4:12).

Spreker in het land

Jacques Brunt: ‘Geregeld verlaat ik de vertrouwde omgeving van mijn thuisgemeente in Alblasserdam om op verschillende plaatsen in Nederland te spreken. Tijdens veel verschillende samenkomsten deel ik mijn Bijbelstudies en vertel ik over de Heere Jezus en ons buitengewone christelijke geloof. Ik doe dit met veel liefde en plezier, en het doet me steeds weer goed om te weten dat ik het pad volg dat de Heere Jezus voor mij heeft uitgestippeld.

Religie of relatie

Voorheen ben ik een periode lang verstrikt geraakt in allerlei dogmatische en theologische systemen en spitsvondigheden. God zij dank heeft de Heere in die tijd mijn geestelijke ogen geopend en krachtig tot mijn hart gesproken vanuit de Romeinenbrief. Ik kwam erachter dat de Bijbel het niet allereerst heeft over religie, maar over een persoonlijke relatie met de Heere Jezus. Het is dan ook mijn vurige verlangen om een instrument in Gods hand te zijn waardoor veel mensen deze rijkdom zullen ontdekken en vervolgens in deze relatie mogen groeien.’

Auteur: Christenen voor Israël
Web: www.cvi.nl
Over Jacques Brunt: www.jacquesbrunt.nl
Beeld: Videostill Youtube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies