De wereld wil Jeruzalem verdelen: Welk perspectief geeft de Bijbel?

Judea, Samaria en Oost-Jeruzalem: deze gebieden zijn de inzet van een advies dat het Internationaal Gerechtshof gaat uitbrengen in de komende tijd. Wie heeft de wettelijke bevoegdheid om te regeren over deze gebieden? Veel landen willen Jeruzalem verdelen en willen dat Oost-Jeruzalem de hoofdstad van een Palestijnse staat wordt.

Wat betekent dit voor Israël en voor de wereld, vanuit Bijbels perspectief? Aan tafel Jack van der Tang, die begin juli mede een conferentie organiseert over dit onderwerp, en Frank van Oordt, directeur van Christenen voor Israël.

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland en wereldwijd bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld. Haar boodschap naar de kerken is dat de gemeente van Jezus Christus niet in de plaats van Israël is gekomen, maar dat er nog verschillende belangrijke beloften voor Israël in de nabije toekomst zullen worden vervuld.

Steun
Wilt u deze en onze andere educatieve activiteiten mede mogelijk maken? En zo de boodschap van Gods trouw aan Israël verder verspreiden onder christenen in Nederland? Doneer dan online: Maak een gift over

Online winkelen in Israël?
Ga dan naar de webshop en bekijk het complete assortiment.

Auteur: Christenen voor Israël
Web: www.cvi.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies