Bert Noteboom: Christenen zijn onopgeefbaar verbonden met Israël

Heeft Israël een streepje voor bij God? Menig kerkverband heeft het over ‘onopgeefbare verbondenheid’ met Israël. Wat betekent dat, en wat zijn de Bijbelse gronden daarvoor? Betekent verbondenheid met Israël dat je alles zomaar goedkeurt wat Israël doet? In deze uitzending geeft Bert Noteboom tien Bijbelse argumenten waarom we als christenen onopgeefbaar verbonden zijn met Israël.

Bert Noteboom

Samen met mijn broertjes speelde ik vroeger ‘kerkje’. Of ze hier intrinsiek gemotiveerd aan mee hebben gedaan, weet ik niet. Wel weet ik dat ik het prachtig vond. Het voorgaan én tegelijkertijd de kerkmuziek te verzorgen. Het bijzondere is wel dat beide elementen gebleven zijn. Het spreken alsook het musiceren. Ik geniet ervan om de Bijbelse boodschap met alle enthousiasme die ik in mij heb te uiten in muziek en gesproken woord. Het doel is dat God verheerlijkt zal worden, niet ikzelf. Laat mijn leven maar zijn als een instrument in Zijn hand. Soli Deo Gloria!

Christenen voor Israël

Stichting Christenen voor Israël stelt zich ten doel om christenen in Nederland en wereldwijd bewust te maken van de betekenis van het Joodse volk in Gods handelen met deze wereld. Haar boodschap naar de kerken is dat de gemeente van Jezus Christus niet in de plaats van Israël is gekomen, maar dat er nog verschillende belangrijke beloften voor Israël in de nabije toekomst zullen worden vervuld.

Steun
Wilt u deze en onze andere educatieve activiteiten mede mogelijk maken? En zo de boodschap van Gods trouw aan Israël verder verspreiden onder christenen in Nederland?
Doneer dan online: Maak een gift over

Online winkelen in Israël?
Ga dan naar de webshop en bekijk het complete assortiment.

Auteur: Christenen voor Israël
Beeld: Videostill YouTube
Web: www.cvi.nl
Web Bert: Bert Noteboom

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies