Nelleke Yakubu van Frontiers: Gods liefde delen met moslims

Nelleke Yakubu is een vrouw die als zendelinge betrokken is geweest bij het vertalen van de Bijbel in Afrika. Samen met haar man Rahman, afkomstig uit Ghana, vormt ze tegenwoordig de directie van Frontiers in Nederland. Frontiers is een organisatie die met liefde en respect moslims uitnodigt Jezus te volgen.

Maar hoe doet Frontiers dat en wie is Nelleke en waar komt haar liefde en begrip voor de moslim-gemeenschap vandaan? Je hoort het in dit interview. Ook vertelt Nelleke wat de overeenkomsten en verschillen in cultuur zijn tussen moslims en westerse christenen. Dat en meer in deze informatieve en leerzame aflevering!

Meer podcasts beluisteren?

‘Podcast ‘De Wereld Rond’ is te vinden in de bekende podcast apps en rechtstreeks via anchor.fm/dewereldrond. Om de veertien dagen staat er vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur een nieuwe aflevering klaar.

Over deze podcasts

Gerard Adriaanse: ‘Ik interview uitsluitend zendelingen die Nederlands spreken. Vaak hebben we niet zo’n duidelijk idee hoe het nou precies is om zendeling te zijn. Ik hoop dat het door m’n interviews allemaal wat duidelijker wordt. Tegelijk hoop ik dat de luisteraar door het interview met de zendeling zich meer betrokken voelt bij zending. En het is mijn wens dat het interview hem of haar tegelijkertijd helpt in zijn of haar eigen leven.’

Auteur: Gerard Adriaanse
Beeld: Familie Yakubu
Handige link: www.frontiers.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies