Bijzondere vacature: Directeur-Bestuurder bij Verre Naasten

Voor Verre Naasten is Pandion Leiderschap op zoek naar een bevlogen directeur-bestuurder, die in een sterk veranderend kerklandschap, een essentiële, verbindende rol weet te spelen. Heb jij affiniteit met en een visie op eigentijds mission-werk wereldwijd?

Verre Naasten

Verre Naasten is een landelijke mission-organisatie die vanuit de Nederlands Gereformeerde Kerken, lokale gemeenten in Nederland ondersteunt bij de uitvoering van hun mission-werk in binnen- en buitenland. De missie van Verre Naasten is: geloof delen wereldwijd, in woorden en daden! Verre Naasten is een professionele organisatie met een enthousiast, gevarieerd team met een fijn werkklimaat. De werkprocessen zijn op orde en de organisatie is financieel gezond; een mooie basis om toekomstgericht verder te ontwikkelen!

Directeur-Bestuurder

Als directeur-bestuurder van Verre Naasten ben je bestuurder van de vereniging, voorzitter van het MT en geef je leiding aan de medewerkers van afdeling Partners & Programma’s. Je bent het boegbeeld van de organisatie, draagt de gezamenlijke missie en visie uit naar kerken, medewerkers en organisaties uit het netwerk. Je weet de relevantie van het wereldwijde mission-werk uit te dragen naar de achterban en bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en financiële stabiliteit. Het veranderende geef-landschap zie je als een uitdaging en strategische samenwerkingen ga je niet uit de weg. Hoewel er veel kennis aanwezig is in de organisatie, komt interculturele en internationale ervaring in deze functie goed van pas.

Wie ben jij?

Verre Naasten zoekt een directeur-bestuurder die de organisatie met flair kan vertegenwoordigen. Je bent een inspirerende en toegankelijke leider met goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Je denkt in kansen, bent doelgericht, transparant en besluitvaardig. Daarnaast geef je richting, stimuleer je eigenaarschap en breng je aantoonbare management ervaring mee.

Solliciteren

Meer informatie over de vacature en solliciteren vind je op op Jobfish (de vacaturesite die christen werkgevers en werkzoekenden met elkaar verbindt). Voor vragen kun je bellen of mailen met Gerard Veldman: 06-83078470/veldman@pandionleiderschap.nl

Tekst: Jobfish / Pandion Leiderschap
Beeld: Verre Naasten

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies