Kerstconcert Gerald Troost en Angelique

Samen geven Gerald Troost en Angelique een spetterend Kerstconcert in de prachtige theatervormige Immanuelkerk in Maassluis. Datum: Zaterdag 22 december 2007, 20:00

Lokatie: Immanuelkerk Maassluis, Lange Boonestraat 5, Maassluis

Gerald neemt zijn voltallige band mee voor dit unieke concert. Een absolute aanrader voor jong en oud. Gerald Troost is een zanger en schrijver/componist afkomstig uit Veenendaal. Gerald Troost weet zich te onderscheiden door een diepe tekstuele inhoud te combineren met een frisse muzikale omlijsting en een overtuigende podiumpresentatie. Na een aantal bands is Gerald Troost zich vanaf het jaar 2000 gaan richten op soloprojecten. De CD’s ‘Met andere ogen’, ‘Eindeloos’, ‘Bovennatuurlijk’ en ‘Intens’ maakten een grote indruk op een gevarieerd publiek. Binnen korte tijd groeiden songs als ‘Thuis’, ‘Een parel’ en 100% uit tot ware klassiekers!

Na lovende kritieken van de vakjury van Idols III, levert zangeres Angelique haar eerste album af: ’Free’. Met een fenomenale stem en een sprankelende performance, heeft de veelbelovende zangeresbewezen dat ze terecht tot de top van de moderne music business gerekend mag worden. Laat je pakken door songs recht uit haar hart! Shopmanager Angelique Koorndijk heeft in 1989 meegedaan aan de Soundmixshow van Henny Huisman. Zij vertolkte daar een nummer van Anita Baker: You bring me joy. In 1999 tekende Angelique al eens een platencontract bij BMG, op het moment dat niemand minder dan juryvoorzitter Henkjan Smits daar A&R-manager was. Onder de naam Shanique nam ze toen twee singles op: Never wanna feel en Spend da night.

04-12-2007
Muziek
https://www2.interticket.nl/?section=events&id=699

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies