EO jongerendag zaterdag 5 juni GelreDome

En de eerste artiest op de EO-Jongerendag 2010 is Hillsong United! Op zaterdag 5 juni maakt deze Australische band zijn opwachting in GelreDome in Arnhem.

Hillsong United is de jongerentak van Hillsong, Sydney. De band heeft het verlangen jou te helpen God te ontmoeten op een manier die je leven verandert. En die de wereld om je heen verandert.

Meer dan muziek

“Een van de sterke punten van onze kerk is de manier waarop jongeren worden omarmd en aangemoedigd om onderdeel te zijn van alles wat er gebeurt””, zegt Joel Houston, Creative Director van Hillsong Church. “”Dat is wat United onderscheidt. We zijn niet alleen een band, we willen meer dan alleen muziek maken. We willen graag ‘discipelen’.””

Hillsong United heeft inmiddels al veel mensen bereikt. Ze hebben in verschillende kerken en stadions gestaan over de hele wereld. Door de krachtige aanbidding hebben ze letterlijk tienduizenden mensen zien conecten met Jezus.

Vrucht van United

“”Toch staan we eigenlijk nog maar aan het begin,”” vertelt Joel. Er zijn nog heel veel mensen die moeten horen over Jezus. Wij gaan nog heel lang door met onze muziek. Dat doen we met hart, ziel, geest en kracht. Ons verlangen is een generatie te zien die vollegdig gaat voor Jezus. Die omkijkt naar mensen die hulp nodig hebben. Lokaal, maar ook wereldwijd.””

26-01-2010
Jongeren
https://www.eojongerendag.nl”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies