Amine: Niemand kan hier de verspreiding van het Evangelie stoppen

Operatie Mobilisatie: Evangelisatie in moslimlanden. “Niemand kan hier de verspreiding van het Evangelie stoppen”, vertelt Amine, werker van OM, enthousiast. “De kerk groeit. Allerlei mensen komen tot geloof: imams, leiders, studenten en gewone burgers.” Wil jij hieraan bijdragen?

Samia heeft een prachtig getuigenis: “In een nacht verscheen Jezus in een droom aan mij. Hij vertelde dat ik het Nieuwe Testament moest kopen. Maar ik kon niet lezen. Toch bleef Hij aandringen. Toen ik het boek kocht en erin begon te lezen, begreep ik de woorden en begon hard te huilen.” Haar familie vraagt haar wat er was gebeurd. Samia leest hen de Bijbeltekst voor en legt die uit. Zo komen veel vrienden en familieleden tot geloof.

Goede Nieuws in moslimlanden

Het team van Amine krijgt elke dag telefoontjes met vragen en regelmatig getuigenissen als die van Samia. Het team verwijst hen door naar lokale christenen, die hen verder kunnen onderwijzen om zo levende gemeenschappen van Jezus-volgers te zien ontstaan.
Doe mee en geef aan de verspreiding van het Goede Nieuws in moslimlanden!

God heeft geen missie voor de kerk, Hij heeft de kerk voor Zijn missie

We bouwen mee aan levende gemeenschappen van Jezus-volgers binnen het bereik van ieder mens. Zij maken het Evangelie hoorbaar, zichtbaar, tastbaar en richten zich actief op het opzetten van nieuwe gemeenschappen. Hiervoor mobiliseren we christenen in Nederland door ze te inspireren en toe te rusten om in de voetsporen van Jezus discipelmakers te worden.

Wie zijn er nog onbereikt?

3 miljard mensen zijn nog niet bereikt met het Goede Nieuws van Jezus. Dit aantal groeit elke dag met ongeveer 60.000 mensen. Er zijn 5 regio’s waar de meeste volken wonen die compleet verstoken zijn van het Evangelie.

τό εὐαγγέλιον = blijde boodschap

‘Evangelie’ komt van het Griekse woord τό εὐαγγέλιον, dat ‘geluksbode’ en ‘blijde boodschap’ betekent. Jezus kwam als Zoon van God naar deze aarde om ons met de God de Vader te verzoenen. Deze genade, hoop én onvoorwaardelijke liefde is het Goede Nieuws voor iedereen die in Hem gelooft.

Maak deel uit van Gods missie

Bij OM willen ze christenen in Nederland activeren en helpen om op zoek te gaan naar de rol die God gegeven heeft. God roept ook jou op om discipelen te maken en het Evangelie door te geven.

Meer informatie: www.operatiemobilisatie.nl
Geven: www.geven.operatiemobilisatie.nl
Auteur en foto: Operatie Mobilisatie

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies