Logos Hope verwelkomt miljoenste bezoeker

De Liberiaanse student Francis Mulbaha ontvangt een boekengeschenk uit handen van kapitein Dirk Colenbrander omdat hij de miljoenste bezoeker van de LOGOS HOPE is sinds haar lancering in februari 2009. Directeur Gian Walser (links) en bemanningsleden kijken toe.

Een belangrijke mijlpaal werd woensdag 18 augustus 2010 bereikt toen de miljoenste bezoeker de loopplank van het boekenschip in Monrovia (Liberia) beklom. Francis Mulbaha, een lokale universiteitsstudent en vader van twee kinderen, was de gelukkige die op 13.00 lokale tijd door directeur Gian Walser (Zwitserland) en kapitein Dirk Colenbrander (Nederland) in het zonnetje werd gezet.

Scheepsclown ‘El Capitano’ en een aantal opvarenden in nationale kledij luisterden het feestje op. Beduusd en enigszins overdonderd door alle aandacht, vertelde Francis dat hij via de radio had gehoord van de komst van de LOGOS HOPE en boeken voor zijn studie en zijn gezin wilde kopen. Tijdens de gelegenheid kreeg Francis een serie boeken en een boekenbon gepresenteerd.

De LOGOS HOPE is sinds februari 2009 in de vaart en bezocht als eerste havens Harlingen en Scheveningen waar de eerste 23.000 mensen aan boord kwamen.

Zaterdag 28 aug 2010 Welkom op de OM Familiemiddag: Tijdens de OM-startconferentie, voor circa 250 jongeren uit de hele wereld in Ambt Delden organiseert OM-Nederland, op conferentiecentrum ‘De Kroeze Danne’ een familiedag met een leuk programma voor het hele gezin. Ingrediënten van de dag vanaf 14.00 uur: seminars, poppentheater, interculturele zendingsmarkt, speelvijver, ontmoeting medewerkers OM-Nederland, warme maaltijd en gebedsavond met een inspirerende internationale spreker.

De toegang is gratis; reserveren is noodzakelijk.

20-08-2010
Buitenland
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies