Trinity naar Freeland-festival

De bands Trinity en Make Up Your Mind zijn de absolute trekkers van het Freeland-festival. Op 9 april vindt in Enkhuizen de tweede editie van het jongerenevenement plaats. Daarnaast lanceert de organisatie een nieuw initiatief: de Week van de Glimlach.

© foto: christelijknieuws.nl

Het Freeland-festival is een samenwerking van mensen uit ongeveer tien verschillende kerken in de kop van Noord-Holland. Vorig jaar bleek al dat het concept aanslaat om over kerkmuren heen een laagdrempelig jongerenevenement te organiseren. Met bands Trinity, Make Up Your Mind en dj Tony Foxx is de verwachting dat er weer honderden jongeren richting Enkhuizen komen.

Naast muziek spreekt Geert Balder, geeft ex-hooligan Wim van Zanten zijn getuigenis en is er voldoende te beleven in de vorm van workshops en ontmoeting – zelfs tot een ritje op een rodeostier aan toe.

Om niet alleen een leuk feest aan te bieden en te consumeren, presenteert Freeland de Week van de Glimlach. In de week ná het festival kunnen bezoekers klusjes doen en ludieke acties houden om mensen in hun directe omgeving een glimlach te bezorgen. De gedachte achter de actie is om jongeren uit te dagen om niet alleen met woorden, maar ook met daden het geloof handen en voeten te geven.

08-03-2011
Muziek
https://www.freelandfestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies