Fanclub Tifosi di Marco Borsato geeft kleding voor Oost-Europa

Fanclub Tifosi di Marco Borsato heeft vanmiddag 10 pallets met kleding afgeleverd bij het kantoor van Zending over Grenzen. De kleding was over van diverse tournees.

T-shirts, vesten, sjaals. Rood, wit en zwart. Maar liefst vier keer bracht de fanclub een bestelbus vol met kleding. De laatste keer was Marco Borsato er zelf bij om te helpen. De kleding was over van de tours. Nathalie Thielen, manager van Tifosi vertelt: “We hadden tijdens de concerten veel verkocht, maar dit is de vijf procent die overbleef. We bewaarden de kleding, maar het voelde niet goed dat het daar maar lag zonder dat het werd gedragen.”

Toen Thielen een bestemming zocht, zag zij in Almere de vrachtauto van Zending over Grenzen staan en besloot zij de kleding daarheen te brengen. “Nu wordt de kleding goed gebruikt!” Ook Zending over Grenzen is blij met de vele shirts, vesten en sjaals. Wim Klein, coördinator Hulpgoederen van Zending over Grenzen: “We zijn onder de indruk van wat de fanclub heeft gebracht en gaan er een mooie bestemming in Oost-Europa voor zoeken!”

25-10-2011
Hulpverlening
https://www.zendingovergrenzen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies