Bijbelcursus Evangelisch College breidt uit met zeven nieuwe leslocaties

Met ingang van het studiejaar 2024-2025 wordt de EC-Bijbelcursus uitgebreid met zeven nieuwe leslocaties! De cursus kan dan ook gevolgd worden in Amersfoort, Breukelen, Ermelo, Leeuwarden, Pijnacker, Roosendaal en Terneuzen. Daarmee groeit het totaal aantal leslocaties naar 54 plaatsen in Nederland waar de EC-Bijbelcursus gevolgd kan worden.

Wat is de EC-Bijbelcursus?

De EC-Bijbelcursus is een laagdrempelige geloofsopbouwende cursus die zich richt op het bieden van diepgaand Bijbelonderwijs en wordt jaarlijks gevolgd door circa 1100 deelnemers. De cursus is bedoeld voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de Bijbel en wil groeien in geloof, ongeacht voorkennis of achtergrond. De cursus behandelt de hele Bijbel, boek voor boek en biedt een solide basis in Bijbelkennis, theologie en praktische toepassing van Bijbelse principes in het dagelijks leven.

Nieuwe cursuslocaties

Met de toevoeging van de nieuwe cursuslocaties willen we de drempel verlagen voor iedereen die zich wil verdiepen in de Bijbel. Deze nieuwe locaties zijn zorgvuldig gekozen en tot stand gekomen in samenwerking met lokale kerken om zoveel mogelijk mensen te bereiken met inspirerend Bijbelonderwijs.

Meer informatie en aanmelden

De nieuwe cursuslocaties gaan van start bij voldoende aanmeldingen. De hele maand september kunnen de lessen op alle cursuslocaties vrijblijvend als proefles worden gevolgd. Meer informatie is te vinden op de website van het Evangelisch College: www.evangelisch-college.nl/ec-bijbelcursus

Auteur: Simone de Bruin
Web: www.evangelisch-college.nl
Beeld: © Henk-Jan Oudenampsen

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies