Jongerenweekend met Martin Brand

Gospelzanger Martin Brand, verbonden aan Operatie Mobilisatie Nederland, is gastheer tijdens een jongerenweekend van 20 tot 22 januari 2012. Naast Bijbelstudie en gespreksgroepjes is er ruimschoots de tijd voor ontspanning en het leren kennen van nieuwe mensen. Martin: “We nemen de tijd voor worship en gebed, lekker chillen met elkaar, wat sporten voor de liefhebbers, samen eten en hopelijk heel veel lol hebben.”

Martin “Het is bijzonder om samen te zijn met anderen die ook graag meer uit hun leven met God willen halen. Dat alleen al een reden om te komen. Ik verwacht veel van deze drie dagen in Friesland en bid voor de deelnemers. Ik hoop dat ze God beter zullen leren kennen en dagelijks willen gaan leven voor Hem!”

De eerste avond staat in het teken van kennismaking en het startpunt van elke discipel: ‘GEROEPEN ZIJN’. Wat is nou de oproep die Jezus deed aan mensen? Wat zijn de voorwaarden van Jezus volgen. Wat verwacht God van ons? Wat houd bekering nou eigenlijk echt in? We nemen verder lekker de tijd om met elkaar te zingen en even te kunnen relaxen…

Zaterdag hebben we het met elkaar over ‘groeien in geloof’. Wie mag je zijn, hoe kan je groeien en God beter leren kennen? Wat betekent ‘heilig zijn’? We praten hierover in kleine groepjes, kijken samen naar wat de Bijbel erover zegt. We hebben zaterdag ook een speciaal mannen- en vrouwenblok. Tussendoor doen we nog een hilarisch spel en hebben we regelmatig tijd van aanbidding met de hele groep.’s Avonds is het programma wat meer relaxed en kijken we een hele mooie film waar we vervolgens nog even over napraten bij de open haard…

Zondag staan we iets later op en hebben we na een heerlijk ontbijt nog een laatste studie met elkaar. Deze dag is ons thema ‘gezonden zijn’. Na deze bijeenkomst drinken we nog een bakje koffie en praten we na.

Datum: Vrijdagavond 20 tot zondagmiddag 22 jan. 2012 


Leeftijd: 17 t/m 30 jaar


Deelname: 75 euro (incl. eten/drinken/verblijfskosten)


Lokatie: Tjongerhûs in Bantega (vlakbij Lemmer – Friesland)



Geïnteresseerd? Mail naar info.nl@om.org

Henk-Jan Oudenampsen
06-01-2012
Jongeren
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies