Vanaf vrijdag kaarten verkrijgbaar voor EO-Jongerendag

Op vrijdag 15 februari om 12.00 uur gaan de reserveringen open voor EO-(Jongeren)leden. Twee weken later (1 maart) kunnen ook niet-leden en groepen reserveren. Ben je nog geen lid en wil je wel al op 15 februari reserveren? Dat kan door direct lid te worden.

Het gaat om een persoonlijk lidmaatschap, dus je moet zelf lid zijn van EO-Jongeren. Let op: heb je een reservering gemaakt en blijk je op jouw persoonlijke gegevens niet lid te zijn, dan word je automatisch lid gemaakt en kun je zelf geen welkomstcadeau uitkiezen.

Dus reserveer vanaf 15 februari, word lid en kies de cd van je favoriete EO-Jongerendagartiest en je bent zeker van een veldkaart! Niet leden kunnen vanaf 1 maart februari om 12.00 uur reserveren. Rond de start van de reserveringen maakt Xnoizz Positive Radio van 11.00 tot 14.00 uur een speciale webradio-uitzending van de EO-Jongerendag.

Skillet, LZ7, The City Harmonic en Trinity treden zaterdag 1 juni op tijdens de EO-Jongerendag in het GelreDome. Dit maakte de EO afgelopen donderdag bekend aan zeven fans van de EO-Jongerendag tijdens een speciaal voor hen georganiseerde VIP-avond. Dit jaar vindt het grootste christelijke jongerenevenement van Nederland voor de 39e keer plaats.

Zeven trouwe fans van de EO-Jongerendag beleefden donderdag 7 februari op uitnodiging van Manuel Venderbos een spectaculaire avond. Nadat zij met limousines naar het GelreDome waren gebracht, maakte de EO-presentator de vier hoofdacts bekend, afgesloten met een optreden van Trinity. Op internet gingen hierover al vele speculaties de ronde.

LZ7 komt als eerste artiest ooit voor de tweede keer op rij naar de EO-jongerendag. Na het enorme succes van vorig jaar hebben zij besloten ook dit jaar GelreDome te vullen met hun elektronische beats en strakke ritmes. Jongeren die van hardere rockmuziek houden, kunnen zich verheugen op Skillet. De christelijke rockband uit Wisconsin (USA) verkocht afgelopen jaar meer dan een miljoen exemplaren van hun laatste album ‘Awake’. Het Nederlandse kwartet Trinity brengt door hun Peruaanse roots een bijzondere mix van ritmische en meeslepende nummers. Met het Canadese The City Harmonic is de variatie aan artiesten helemaal af. De band wordt muzikaal wel vergeleken met Coldplay, Keane en The Fray.

© Henk-Jan Oudenampsen
13-02-2013
Jongeren
https://www.jongerendag.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies