Operatie Mobilisatie viert jubileum op familiedag

Op 24 augustus zal de Familiedag van Operatie Mobilisatie plaatsvinden. Dit jaar is het 50 jaar geleden dat OM-Nederland als stichting werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De medewerkers van OM zijn dankbaar voor alles wat God heeft gegeven in die jaren en willen dit jubileum daarom vieren op de familiedag.

OM: ‘Samen met vele honderden Nederlanders mochten we ons verwonderen hoe levens werden veranderd door het evangelie van Jezus Christus. Vele mensen hebben gebeden, vele mensen hebben gegeven en vele mensen zijn meegeweest. Ook zien we uit naar wat komen gaat! Zo lang het nodig is willen we, samen met jou, elke dag weer Jezus Christus bekend maken!’

Ben je ooit met OM meegeweest? Kom naar de OM Familiedag en nodig ook je oude teamgenoten uit voor deze Familiedag en ontmoet elkaar weer! Vertel ook tijdens deze dag je getuigenis over je tijd met OM.

Ben je betrokken bij het werk van OM? Kom naar de OM Familiedag en vier het feest mee! We mogen ons verwonderen hoe God in al die jaren heeft gewerkt in en door mensenlevens. En kijk met ons ook uit naar wat er komen gaat!

24 augustus 2013

Vanaf 13.00u

Kroeze Danne, Ambt Delden

Meer informatie op de website via de link hieronder

Redactie christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
21-03-2013
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies