Topkoks bereiden aspergelunch voor bewoners opvang

Feest in de maatschappelijke opvang ‘Zuiderburgh’ in Amsterdam. Zes chef koks van diverse Amsterdamse toprestaurants en deelnemers aan het arbeidsre-integratie programma 50|50 Food van het Leger des Heils, serveerden een aspergelunch voor de bewoners van de opvang.

Er was enorme belangstelling voor de lunch en ook de pers was ruim vertegenwoordigd. De bediening tijdens de aspergelunch werd mede verzorgd door de bestuursleden van de Nationale Aspergepartij, een jaarlijkse netwerkbijeenkomst in Amsterdam Oud Zuid, waarbij de opening van het aspergeseizoen centraal staat.

De deelnemers aan het project 50|50 Food zijn bovendien uitgenodigd om binnenkort twee dagen stage te lopen bij de zes chef koks van de deelnemende restaurants. Zo doen ze ervaring op die ze kunnen inzetten in hun re-integratietraject op weg naar betaald werk. Deelnemende restaurants en chef koks zijn: SVH Meesterkok Dennis Kuipers (Vinkeles * in The Dylan), SVH Meesterkok Onno Kokmeijer en Arjan Speelman (Ciel Bleu ** in Hotel Okura), SVH Meesterkok Ron Blaauw (Ron Gastrobar), Michel van Dijk (De Kersentuin in Bilderberg Garden Hotel) en chef d’equipe Rogér Rassin (La Rive* in InterContinental Amstel Amsterdam).

Erwin Walthaus (Le Garage) zorgde ervoor dat de bediening tijdens de aspergelunch op rolletjes verliep.

Leger de Heils
Leger de Heils
04-05-2013
Samenleving
https://www.legerdesheils.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies