Caylee Good: ik kreeg op de Doulos een boekje

“Toen ik vijf jaar oud was kreeg ik op de Doulos een boekje. Ik kwam tot geloof en nu mag ik zelf vanaf de Logos Hope aan kinderen datzelfde boekje uitdelen”. Bekijk hier het filmpje met het getuigenis van Caylee Good en het boekje ‘The most important story ever told’.

De Logos Hope ontvangt jaarlijks vele duizenden kinderen aan boord. Het schip maakt echt indruk op hen. Door een programma aan boord, de boekenmarkt en het gratis boekje ‘The most important story ever told’.

Wist je dat 85% van alle christenen voor hun 15e levensjaar een keuze maken voor de Here Jezus? Dit boekje kan dus een enorme impact hebben.

In 40 verschillende talen is dit full colour boekje van 30 bladzijden uitgegeven.

Het boekje is in Disneystijl getekend en communiceert daardoor op een aantrekkelijke en duidelijke manier. 40% is letterlijke tekst uit de Bijbel.

Het einde van het boekje sluit af met een concrete aanmoediging hoe verder te gaan.

Sponsor een boekje

In de afgelopen jaren zijn meer 2 miljoen boekjes uitgedeeld. Alle 200.000 kinderen die jaarlijks de schepen bezoeken willen we graag bovenstaand boekje meegeven. Doe mee en maak een gift over voor dit project. Voor 10 euro maken wij al 40 kinderen blij met dit boekje.

Een bijdrage is welkom op bank 11.42.32.938 van Operatie Mobilisatie te Emmeloord. Vermeld bij de gift: ‘kinderboekje voor de LOGOS HOPE’.

Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
16-08-2013
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies