Woord en Daad-jubileumdag in Expo Houten

Hulporganisatie Woord en Daad bestaat 40 jaar en nodigt u uit voor de jubileumdag op 12 oktober in Expo Houten. Dankzij de vele donateurs en sponsors en de partnerorganisaties is Woord en Daad al 40 jaar wereldwijd actief in de strijd tegen armoede.

Al 40 jaar worden we geconfronteerd met armoede en rijkdom, in Nederland en in ‘het Zuiden’. Zijn wij rijk of zijn zij dat? Op deze unieke jubileumdag denken de medewerkers van de hulporganisatie samen met u na over deze vraag.

Op deze jubileumdag zijn er twee sprekers uit India. Immanuel Kaluri (directeur partnerorganisatie Word and Deed India) en Arunima Srivastav, die met steun van een Nederlandse sponsor de kans kreeg op een nieuwe toekomst.

Woord en Daad presenteert een nieuwe film, u kunt in debat met ondernemers, in gesprek met de Raad van Bestuur, gewoon gezellig rondslenteren op de gezellige markt of een Ethiopisch lied aanleren. Kinderen en jongeren volgen hun eigen programma. Kortom, een dag waar jong en oud kunnen genieten.

Woord en Daad verbindt mensen over de hele wereld in hun strijd tegen armoede, vanuit Bijbels perspectief. Ze werken daarbij samen met partnerorganisaties in Afrika, Azië en Centraal- en Zuid-Amerika, de achterban in Nederland, maatschappelijke instellingen, overheden en bedrijven en andere sectoren. Samen met hen wil Woord en Daad een bijdrage leveren aan duurzame verandering in Nederland en wereldwijd.

In een gebroken wereld vol armoede en onrecht streeft Woord en Daad naar het zichtbaar maken van tekenen van Gods komend Koninkrijk. Daarin willen ze iets laten zien van een wereld in wording zonder armoede en lijden. Vanuit dit Bijbelse toekomstperspectief mogen mensen nu al tot hun bestemming komen in de diepste zin van het Woord. Dit zien zij gebeuren als mensen verantwoordelijkheid nemen en dragen voor zichzelf en voor anderen, waardoor zij een waardig leven kunnen leiden.

Jubileumdag Expo Houten: 12 oktober 2013

Meidoornkade 24 3992 AE Houten

Toegang: GRATIS

Inloop v.a. 9.30 uur, start 10.00 uur en 15.00 uur einde. Keuze uit diverse programma’s (volwassenen, jongeren, kinderen) ‘s Middags zijn er zes verschillende workshops.

Woord & Daad heet u van harte welkom en rekent op een grote opkomst. Daarom vinden ze het fijn als u zich aanmeldt voor deze dag. En dat kan via de website, de link staat onderaan dit artikel.

20-08-2013
Hulpverlening
https://www.woordendaad.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies