Otto de Bruijne te gast op Familiedag Operatie Mobilisatie

Op zaterdag 24 augustus viert de Nederlandse afdeling van zendingsorganisatie Operatie Mobilisatie dat ze 50 jaar bestaan tijdens de jaarlijkse Familiedag. Deze feestdag vindt plaats in de Kroeze Danne te Ambt Delden. U bent van harte welkom bij deze dag met inspirerende sprekers zoals Otto de Bruijne en ontmoetingen met OM’ers.

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat OM-Nederland als stichting werd ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. We zijn dankbaar voor alles wat God heeft gegeven in die jaren.

Samen met jou mochten we ons verwonderen hoe levens werden veranderd door het evangelie van Jezus Christus. Vele mensen hebben gebeden, vele mensen hebben gegeven en vele mensen zijn meegeweest. Ook zien we uit naar wat komen gaat! Zo lang het nodig is willen we, samen met jou, elke dag weer Jezus Christus bekend maken! Dit willen we gezamenlijk vieren tijdens deze enerverende familiedag.

Er is een crèche (0 tot 4 jaar) en een apart kinderprogramma voor kinderen van 4 tot 12 jaar tijdens het hoofdprogramma.

Otto de Bruijne zal tijdens deze dag spreken. Hij is een veelgevraagd en geliefd spreker. Naast zijn passie voor zending is hij altijd betrokken geweest bij het werk van OM.

Ben je betrokken (geweest) bij het werk van OM? Kom naar de OM Familiedag en vier het feest mee! We mogen ons verwonderen hoe God in al die jaren heeft gewerkt in en door mensenlevens. En kijk met ons uit naar wat er komen gaat! Ook voor de kinderen is er plaats genoeg, wees welkom!

Ben je ooit met OM meegeweest? Kom naar de OM Familiedag en nodig je oud teamgenoten uit voor deze Familiedag en ontmoet elkaar weer! Ook is het mogelijk je getuigenis over je tijd met OM te delen.

Handig voor bezoekers die van ver komen. Neem de tent of caravan mee. Maak naast de OM Familiedag ook zaterdagavond de prayernight mee en de dienst op zondagmorgen. Je kunt tegen geringe kosten, € 5,00 p.p., zaterdagnacht kamperen op de Kroeze Danne.

Redactie christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
21-08-2013
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies