George Verwer naar Nederland voor acht lezingen

In het weekend van 27 tot en met 29 september geeft oprichter van Operatie Mobilisatie George Verwer studies over ‘Wereldzending’. Dit weekend is onderdeel van de Global Mission School, maar ook bezoekers zijn deze dagen van harte welkom.

George Verwer (74) is een Amerikaans-Britse zendeling en schrijver van christelijke boeken. Hij is de oprichter van Operatie Mobilisatie, een christelijke zendingsorganisatie. Hij spreekt vaak over radicaal discipelschap en gelooft dat dit de enige optie is voor mensen die geloven in Jezus.

Operatie Mobilisatie (OM) is een internationale en interkerkelijke zendingsorganisatie in beweging voor God. De organisatie is ruim vijftig jaar actief in het helpen van de kerk om de Bijbelse boodschap wereldwijd te verspreiden. Dat gebeurt op talloze manieren. Van praktisch werk en ontwikkelingshulp tot straatevangelisatie en jongerenwerk.

Internationale teams trekken er over land of zee op uit. Het meest bekend in Nederland is OM wellicht door het boekenschip LOGOS HOPE.

George Verwer geeft dit weekend op De Betteld acht spreekbeurten over ‘Keys to World Mission’. De eerste les begint op vrijdag om 20.00 uur. De studies worden in het Engels gehouden. Meer informatie over dit weekend is te vinden op www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden zich ook voor dit weekend opgeven. Conferentiekosten zijn € 10,00 voor het hele weekend.

Erika Haisma
© Henk-Jan Oudenampsen
16-09-2013
Onderwijs
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies