MENU
Gerald Troost lanceert eerlijk boek

Gerald Troost lanceert eerlijk boek

21 nov

HOORNAAR – Bij Uitgeverij Gideon Boeken verschijnt deze maand het boek ‘Tevoorschijn (eerlijk over mij en jou)’ van zanger en spreker Gerald Troost. Gerald is de veertig gepasseerd, een leeftijd waarop veel mensen terugkijken op hun leven en nadenken over de toekomst.

In dit persoonlijke boek kijkt Gerald terug op de bewogen jaren die achter hem liggen, en neemt hij de lezer mee naar zijn eigen hoogte- en dieptepunten, van het verlies van zijn kleine broertje Jarnoud tot de zorg om zijn dochter Rosa. Van de middelvinger die hij opstak naar zijn schoonmoeder tot zijn opsluiting in een politiecel. Natuurlijk vertelt hij ook over zijn leven als artiest en over zijn relatie met God. Toch is Tevoorschijn geen biografie. Geralds belevenissen bevatten belangrijke lessen, en vormen zo een spiegel voor de lezer, zodat die kan leren van zijn of haar eigen ervaringen. Hoe ga je om met teleurstellingen? Hoe leef je onder leiding van de Heilige Geest? Hoe ontdek je wat Gods plan is met jouw leven en hoe je mag dienen in een onvolmaakte kerk? Gerald vertelt een eerlijk verhaal over zichzelf, in de hoop dat jij ook eerlijk naar jezelf kijkt.

‘Tevoorschijn’ wordt zaterdag 24 november gepresenteerd tijdens een gratis concert in zaal ‘Het Bruisend Hart’ te Hoornaar. Hier zal het ‘eerste exemplaar’ officieel worden overhandigd door de uitgever.

Gerald Troost (6 maart 1978) is muzikant en schrijver. Als vijftienjarige werd hij verliefd op Nelinda Koudijs. Al bij één van de eerste dates beloofde Gerald met haar te trouwen, waarmee ze eerst nogal werd overrompeld, maar wat later wel werkelijkheid werd. Nelinda zingt mee in de band, is co-writer van een aantal songs en helpt bij administratie en organisatie. Samen hebben ze drie kinderen.

‘Of ik nu een lied schrijf, een coachinggesprek voer of een reis maak, mijn missie is altijd dezelfde: mijn achternaam eer aan doen. Mensen aanmoedigen en inspireren. Ook in tijden als het leven pijnlijk aanvoelt.’

Tevoorschijn, eerlijk over mij en jou | Gerald Troost | hardcover, 128 pag. | ISBN 9789059991347 | € 14,95 | Uitgeverij Gideon Hoornaar

Datum: 21 november 2018
Auteur: Gideon Boeken
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.gideonboeken.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: