MENU
Kick-off nieuw platform voor leiders

Kick-off nieuw platform voor leiders

20 aug

Op donderdag 26 september organiseert Flare een eerste congres op kasteel De Vanenburg voor leiders, bestuurders en professionals onder de titel: leiderschap vanuit zingeving en spiritualiteit. Het is de kick-off van de activiteiten van Flare International Inspiration Group, een nieuw platform voor leiderschap en transformatie.

Hou van je mensen en gebruik spullen,
niet andersom – Ronald van der Molen


Op donderdag 26 september organiseert Flare een eerste congres op kasteel De Vanenburg voor leiders, bestuurders en professionals onder de titel: leiderschap vanuit zingeving en spiritualiteit. Het is de kick-off van de activiteiten van Flare International Inspiration Group, een nieuw platform voor leiderschap en transformatie.

Uit eigen ervaring weten de initiatiefnemers van Flare onder hoeveel druk leiders in het bedrijfsleven en onze maatschappij staan om de prestaties van hun mensen te optimaliseren en winsten te vergroten. Wendbaar en dynamisch zijn is een vereiste om mee te blijven doen. Toen ze zelf stil kwamen te staan, ontdekten ze een heel andere benadering van leiding geven.

Vernieuw jezelf en je organisatie
vanuit je relatie met God als basis


Wij geloven dat organisaties de aandacht moeten verleggen naar de mensen. Elkaar weer gaan vertrouwen, de mens centraal stellen en veel meer gaan samenwerken.
Veel mensen willen wel veranderen maar kunnen nu nog zeggen dat de systemen ze in de weg zitten. Daarmee leggen ze het probleem buiten zichzelf. Om echt verandering op gang te brengen moeten de mensen dus ook zelf veranderen.

Wij geloven dat er nieuw leiderschap nodig is om organisaties toekomstbestendig te veranderen. Dat begint bij je eigen identiteit.

Frank Adema: ‘In al mijn jaren als Commercial Director bij diverse multinationals heb ik talloze managementtrainingen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten gevolgd die allemaal hun nut hadden, maar de kern van wie ik ben en hoe ik als christen leiding wil geven werd er niet aangeraakt. Pas toen ik door een heftige periode heen ging, ontdekte ik dat wie ik ben als kind van God alles zegt over hoe ik leiding geef.’

Flare verbindt leiderschap aan drie hoofdthema's: Identiteit, Leiderschap en Transformatie. Michael Mavromatis is hoofdspreker op het congres, hij verkocht zijn succesvolle onderneming en begon aan een nieuwe missie: mensen helpen hun ware identiteit te vinden om vandaaruit hun rol als leider in te vullen.
Andere sprekers zijn: Arie de Rover, Tim Vreugdenhil, Chris Boven, Menna de Jager, Ronald van der Molen en Robert Daverschot. Verwacht geen ‘zitsessie’ waar je alleen maar luistert, er is ruimte voor interactie, persoonlijke gesprekken of bezinning in de prachtige omgeving.

Het congres is geen doel op zich, het is de start van een beweging. Verandering vindt niet op één dag plaats, daarom is er een app beschikbaar waarmee leiders hun eigen ontwikkelproces kunnen vormgeven en ontplooit Flare meer activiteiten waar verdieping en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

We brengen een proces op gang van bewustwording en inzicht. We helpen om je eigen positie scherp te krijgen en inspirerende doelen te stellen. We bieden geen antwoorden of pasklare oplossingen maar helpen om in een persoonlijke relatie met God wegen te zoeken.
We bieden een nieuw netwerk. Een open community met een 'huiskamergevoel' waarbinnen mensen in veiligheid kunnen ontwikkelen en de verbinding aan kunnen gaan met gelijkgestemden.
Je krijgt inzicht en concrete direct toepasbare handvatten om richting te geven aan jezelf en je organisatie.

Over Flare
Flare International Inspiration Group is een beweging voor leiderschap en transformatie met als thuisbasis Kasteel De Vanenburg. Flare wil mensen helpen zich te ontwikkelen vanuit zingeving en spiritualiteit. Zo word je de mens die je wezenlijk bent. Onze missie is: Anderen inspireren met wat wij hebben ontvangen.

Congres
Datum: Donderdag 26 september 2019
Tijd: 9.00-20.30 uur
Locatie: Kasteel De Vanenburg, Putten
Kosten: 395 euro per deelnemer

Datum: 20 augustus 2019
Auteur: Peter Verheij
Foto: Flaregroup
Website: https://www.flaregroup.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: