MENU
Ontmoetingsdag van Zending over Grenzen met gospelkoor Charis Music

Ontmoetingsdag van Zending over Grenzen met gospelkoor Charis Music

10 maa

Op zaterdag 28 maart 2020 is de jaarlijkse Ontmoetingsdag voor sponsors, donateurs en andere geļnteresseerden in het werk van Zending over Grenzen. De muzikale invulling van de dag wordt verzorgd door gospelkoor Charis Music (foto).

Tijdens de ontmoetingsdag wordt u op een gezellige en interactieve manier op de hoogte gebracht van onze activiteiten en projecten in Oost-Europa, bijvoorbeeld door sprekers uit Oost-Europa. De muzikale invulling van de dag wordt verzorgd door gospelkoor Charis Music.

Zending over Grenzen wil samen met sponsors, donateurs en vrijwilligers kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa laten merken dat zij er niet alleen voor staan in hun armoede en eenzaamheid.
Lokale medewerkers en kerken zoeken samen met de mensen in nood naar een bestaan waarin zij niet langer afhankelijk zijn van hulp van buitenaf. Zending over Grenzen wil op deze manier, als christelijke organisatie, Gods liefde uitdragen.

Met het christelijk geloof als uitgangspunt heeft Zending over Grenzen als doel: Samen met sponsors, donateurs en vrijwilligers kansarme gezinnen, kinderen en ouderen in Oost-Europa, ongeacht ras, geloof of politieke voorkeur op weg helpen naar een zelfstandig bestaan. Mensen in Nederland bewust maken van de schrijnende armoede waarin mensen in Oost-Europa leven, en hen betrekken bij de hulp.

Locatie
Locatie: Missiecentrum de Wegwijzer, Makassarweg 80, 1335 HZ ALMERE

De toegang is gratis.

Datum: 10 maart 2020
Auteur: Zending over Grenzen
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.zendingovergrenzen.nl/omd

Dit artikel delen:

Meer nieuws: