Dertig dagen gebed voor de moslimwereld

Over een maand begint de ramadan weer (23 april – 23 mei). Ramadan is een tijd waarin veel moslims op zoek gaan naar meer van God. Wereldwijd bidden christenen juist in die periode dat moslims het goede nieuws over Jezus zullen horen en aannemen. Elk jaar horen we wonderlijke verhalen over moslims die, juist tijdens ramadan, Jezus leren kennen.

Hulpmiddel

Frontiers heeft, in samenwerking met OM en andere organisaties, een handig hulpmiddel hiervoor gemaakt: 30 Dagen Gebed. Doe mee, ontdek meer over moslims wereldwijd en leer hoe je specifiek voor hen kan bidden. In het boekje staan bijzondere verhalen van zendingswerkers, en dagelijkse gebedspunten voor verschillende moslimvolken in India, Afrika, het Midden-Oosten, Oost-Azië, Centraal-Azië en natuurlijk ook voor moslims in Nederland.

Een van de manieren waarop we ons kunnen blijven inzetten is door te bidden. Juist nu we zelf even niet meer naar kerkdiensten en bidstonden kunnen, is dit boekje een handig hulpmiddel voor het bidden thuis, alleen of misschien wel met anderen online. Bid mee voor de verspreiding van het Evangelie, juist nu!

Operatie Mobilisatie
© Henk-Jan Oudenampsen
03-04-2020
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies