MENU
Seventies Dinner Party de Wittenberg succes

Seventies Dinner Party de Wittenberg succes

30 sep

De jaarlijkse diner-actie van de Wittenberg in Zeist was weer een groot succes. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 september genoten 158 gasten van een Seventies Dinner Party. Speciaal voor hen was de rode loper uitgelegd, sfeervol geflankeerd door brandende fakkels. Het diner stond helemaal in het teken van de jaren '70.

Een oude eend (auto), een solexbrommer en een knalgele typemachine waren neergezet om de jaren '70 te illustreren. Op zijn paasbest gekleed kwam iedereen binnen in de eetzaal die omgetoverd was tot een heus restaurant. Twee zangers verzorgden songs uit de jaren ‘70. Oude bekenden kwamen elkaar tegen en de sfeer zat er al snel in. Zeventien gasten kregen een diner gesponsord. Zij zijn nog steeds aan het nagenieten van het overweldigende cadeau.

37 verschillende gerechten
Ook het diner stond in het teken van de jaren '70. De gasten konden kiezen uit maar liefst 37 verschillende gerechten die ze, net als tapas steeds met 2 tegelijk konden bestellen. De bestellingen voor wentelteefjes, een pasteitje kippenragout, watergruwel en wát al niet meer, kwamen al snel op gang. Voor gast Wilma van Grootheest verliep de avond boven verwachting: “Het was heel professioneel, uitgebreid en niet te vergeten erg gezellig. Mijn complimenten!”

Afwasmachine kapot
Zoals altijd zorgden leefgemeenschap en medewerkers van de Wittenberg voor de totale organisatie van de avond, zoals bedienen, de zaal aankleden, afwassen etc. Alles om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Medewerker Arianne van Ekris : “Het is het harde werken meer dan waard, al was het even schrikken toen de afwasmachine kapotging. De karren met afwas stapelden zich op. Toen een paar gasten doorkregen wat er aan de hand was, kwam de hulp gelukkig al snel op gang!”

Datum: 30 september 2021
Auteur: De Wittenberg - Jose Charmes
Foto: de Wittenberg
Website: http://www.dewittenberg.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Vakantie
15 mei

Vakantie meer