MENU
Drie nieuwe Dutchies gaan naar de Logos Hope

Drie nieuwe Dutchies gaan naar de Logos Hope

26 jan

De afgelopen maanden ligt de Logos Hope in nieuw vaarwater en dat is aan alles voelbaar. 125 teams gingen al op pad om het Evangelie te vertellen. Ook zijn de werkers van de Logos Hope heel dankbaar dat ze weer bezoekers aan boord konden ontvangen. Dat zijn er inmiddels al zo’n 20.000! Het schip ligt nu bij haar tweede stop in West-Afrika, Ghana. En over twee weken verwelkomt het team drie nieuwe ‘Dutchies’!

Na een periode van inpakken, geestelijk voorbereiden en afscheid nemen van familie en vrienden is het dan zover. Drie nieuwe Nederlandse STEP’ers gaan het avontuur aan op de Logos Hope. Maar zij zijn niet de enige nieuwe bemanningsleden aan boord. Een prachtige groep van 40 Afrikanen kwam ook aan dek, zij zijn opgestapt in Sierra Leone. Het team is ook erg dankbaar voor hun komst, omdat ze allemaal gepassioneerd zijn om het Evangelie te delen aan hun landgenoten. Daarvoor worden ze ook getraind. Ze brengen ontzettend veel blijdschap, honger en levendigheid met zich mee. Maar dat is niet het enige. De Afrikanen onderwijzen op hun beurt ook de huidige bemanningsleden, namelijk over hun gewoonten en culturele normen en waarden. Deze waardevolle kennis kunnen de werkers gelijk toepassen in hun persoonlijke gesprekken met de lokale bevolking en tijdens outreaches.”

Paolenta is zo’n enthousiaste zendeling uit Kameroen. Met een grote glimlach vertelt hij over zijn werk aan boord en over zijn wandel met God: “Ik bid al jaren of ik mag werken op de Logos Hope. Dit is één van de beste dingen die mij overkomen is.”
Kom ook aan boord van het schip!
Dien 3 maanden aan boord van de Logos Hope én ontdek waar God jou voor geroepen heeft. Wie weet verandert het STEP-programma de koers van jouw leven.
1. Wordt deel van Gods missie
2. Een unieke beleving in je relatie met God
3. Wordt deel van het team 300 bemanningsleden van verschillende nationaliteiten
4. Zie God onveranderde liefde voor de mensen in actie.

Datum: 26 januari 2022
Auteur: Operatie Mobilisatie
Foto: Operatie Mobilisatie
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: