MENU
Ans van de Vegte en Otto de Bruijne blikken terug op het leven van Jan van Barneveld

Ans van de Vegte en Otto de Bruijne blikken terug op het leven van Jan van Barneveld

28 sep

Jan Van Barneveld gaf tot 2010 lezingen en seminars over eindtijd, profetie en IsraŽl. Hij aarzelde niet om een aantal controversiŽle onderwerpen te behandelen. Ook publiceerde hij in de maandelijkse uitgave IsraŽl Aktueel en Het Zoeklicht. In totaal schreef Van Barneveld tussen 1999 en 2020 bijna 400 artikelen voor het Zoeklicht. Op maandag 26 september 2022 stond Family7 bij het actualiteitenprogramma Uitgelicht! stil bij het leven van Van Barneveld. Te gast waren Otto de Bruijne en Ans van de Vegte.Family7
Family7 is dť 24/7 christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Family7 zendt televisieprogramma's uit die je (weer) in contact brengen met God en met anderen. Ook wil Family7 een platform zijn waar christelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren.

Nederland bereiken met het evangelie
Family7 is sinds 2005 dť christelijke televisiezender voor jou en je gezin. Het is onze passie en onze missie om Nederland te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zenden televisieprogrammaís uit via onze website en op de Nederlandse televisie. Ons bereik blijft groeien: inmiddels ontvangen ruim 4 miljoen huishoudens ons. Family7 verlangt ernaar om mensen weer in contact te brengen met elkaar en met God. Ons verlangen is dat vooroordelen verdwijnen, kennis toeneemt, mensen elkaar leren kennen en Gods bestemming voor hun leven vinden.

Datum: 28 september 2022
Auteur: Family7 - Uitgelicht
Foto: Videostill - Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen: