MENU
Nieuwe cd Wim Bevelander

Nieuwe cd Wim Bevelander

14 mei

Smaakvol en pittig, zo zou je de nieuwe plaat van Wim kunnen beschrijven. 10 sterke liedjes die het leven op een andere manier belichten dan je vaak hoort of zou verwachten. De soms wat filosofische teksten moet je wat vaker horen voordat ze doordringen.

Ze prikkelen om na te denken of om sommige aspecten van je levensbeschouwing op een nieuwe en frisse manier te durven heroverwegen. Soms worden enkel vragen gesteld aan jezelf, dan weer aan God of namens Hem aan ons. Ze gaan over onzekerheid, halve waarheden, vurigheid, liefde en het al of niet beantwoorden daarvan.
Een vleugje humor, een enkele kritische noot en veel prachtig gitaarwerk van Jay-P maken het geheel tot een collectors-item voor mensen van jong tot oud die van tijdloze, hier en daar Dylan- of Knopflerachtige muziek houden. Ook de andere meewerkende muzikanten mogen er wezen: Frank van Essen op drums en Rob Vermeulen op de bas. Het subtiele Hammond-geluid van André Bijleveld maakt de sound compleet mede dankzij de mixage en mastering van Johnny Hulst. Als gastmuzikant hoor je bij het nummer ‘Burgerlijk’ Christan Grotenbreg, Marcel Zimmer en Mark Dekkers.
Andere verkrijgbare cd’s voor volwassenen die Wim Bevelander maakte:
- Als niets meer rijmt (2008)
- Integer (2005)

Datum: 14 mei 2011
Website: http://www.wimbevelander.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: