MENU
visual
Trinity neemt live dvd op in Zoetermeer
Trinity neemt live dvd op in Zoetermeer
Trinity neemt live dvd op in Zoetermeer
Trinity neemt live dvd op in Zoetermeer

Trinity neemt live dvd op in Zoetermeer

29 apr

Trinity speelde het afgelopen weekend de pannen van het dak tijdens de eerste twee clubshows ter gelegenheid van de album-release van Desert Rain.

Samen met een fantastische blazerssectie liet de band in Hedon in Zwolle en in een uitverkocht TivoliVredenburg in Utrecht voor het eerst live nieuwe, energieke songs als Metropolitain en Satellite Television horen, maar ook mooie en breekbare liedjes als The Way That I Do, geschreven voor de kinderen van de bandmannen. Allemaal songs die duidelijk al door de fans zijn omarmd en luidkeels mee werden gezongen.

In het voorprogramma stond Paul Colman (Newsboys en Paul Colman Trio). Hij zei over Trinity: 'You are four guys, trying to hug the entire world.' Dat merk je ook tijdens de concerten. En omdat het nogal lastig is om 700 mensen op één avond te omhelzen, liet leadzanger Elbert het publiek het onderling met elkaar regelen. Zo kreeg iedereen die avond een knuffel, terwijl Trinity het toepasselijke Abrasame inzette waarna de zaal verbroederd ontplofte.

Aanstaande zaterdag speelt Trinity hun laatste release-show in De Boerderij in Zoetermeer en wordt hun allereerste live dvd ooit opgenomen. Ook tijdens deze avond kan het publiek weer rekenen op nieuw werk en de grote hits in een nieuw jasje.

Kaarten zijn nog te verkrijgen via: www.interticket.nl/trinity

Datum: 29 april 2016
Auteur: Lyanca Verver
Foto: © Linde Dorenbos Photography
Website: http://www.bandtrinity.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: