MENU
Extra feestelijke Huis van Belledag in Ede

Extra feestelijke Huis van Belledag in Ede

19 jan

Op zaterdag 11 maart 2017 vindt de derde editie van de Huis van Belledag plaats. Een extra feestelijke dag vanwege het vijfjarig bestaan van Huis van Belle met een toffe gastartiest én de lancering van iets nieuws. De dag vindt dit jaar voor het eerst plaats in Ede.

Het feit dat de meidencommunity Huis van Belle vijf jaar bestaat in 2017, is reden voor een feestje. Het thema van de Huis van Belledag is Feest en 700 meiden vieren dit met Huis van Belle mee.

Oprichter en directeur Eline Hoogenboom: ‘Huis van Belle is in vijf jaar uitgegroeid tot een echte community waarin meiden zich bemoedigd voelen en elkaar helpen zichzelf te vinden in een overweldigende wereld. Online, op onze site en social media, leren de meiden elkaar kennen en vormen (whatsapp)groepen met elkaar. Op de Belledag komt onze community tot leven en ontmoeten veel meiden elkaar voor het eerst. We laten Huis van Belle tot leven komen.”

Dat bestaat eruit dat de meiden bemoedigende praatjes te horen krijgen over ‘jezelf vieren omdat God je gemaakt heeft’, workshops kunnen volgen over onderwerpen als keuzes maken, seks en geloof en creatief bezig zijn met handlettering, slingers maken en tekenen met illustrator Anne Sara. De Huis van Belledag is dit jaar voor het eerst festivalachtig van opzet met organisaties die belevenissen aanbieden en er kan naar hartenlust (tweedehands) geshopt worden. Ook treedt zanger Hanne de Vries op.

Lancering
Op de Huis van Belledag wordt de nieuwe schoolagenda voor 2017/2018 gepresenteerd én wordt er iets heel nieuws gelanceerd. Ook is er dit jaar voor het eerst een programma speciaal voor ouders over social media.

Boodschap
Via de website, Instagram, Facebook, het tijdschrift Belle en Youtube wil Huis van Belle de meiden van Nederland de belangrijke boodschap meegeven dat ze mooi gemaakt zijn en hen helpen zichzelf en God te vinden in een overweldigende wereld. Huis van Belle draagt deze boodschap uit door de website (50.000 unieke bezoekers per maand), het tijdschrift Belle en de evenementen.

Datum: 19 januari 2017
Foto: Huis van Belle
Website: http://www.huisvanbelle.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: