MENU
Open Avond en Actiedag op de Wittenberg

Open Avond en Actiedag op de Wittenberg

12 jun

Op donderdag 21 juni a.s. opent de Wittenberg weer haar deuren voor een open avond. De open avond is bedoeld voor jongeren die geļnteresseerd zijn in het tussenjaar Een Jaar Wittenberg. De actiedag op zaterdag 23 juni wordt georganiseerd omdat de Wittenberg de kans heeft om door te gaan met het opleiden en toerusten van jonge christenen. Hiervoor is extra geld nodig.

De dag is bedoeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen om zo ook in seizoen 2018-2019 weer van start te kunnen gaan met de programma's Een Jaar Wittenberg, de Jongerenwerkersopleiding en de Leefgemeenschap. Daarnaast is geld nodig om het onderzoek naar nieuw onderwijs te kunnen financieren. Op www.dewittenberg.nl/samen is hierover verdere informatie te vinden.

Op 23 juni zijn er tal van activiteiten in en rond het (monumentale) gebouw van de Wittenberg aan de Krakelingweg 10 in Zeist. Zo is er bijvoorbeeld een eethuis waar heerlijke pannenkoeken geserveerd worden, zijn er zes spellen om met elkaar de uitdaging aan te gaan, kan men rondneuzen op de retromarkt of samen de spanning opzoeken in de escaperoom (vooraf te reserveren). Ook zijn er huiskamerconcerten, kan er worden geboden op talenten tijdens de veiling, zijn er diverse activiteiten voor kinderen, en kan een bed & breakfast worden geboekt (vooraf reserveren).

Bezoekers zijn donderdag 21 juni om 19.30 uur welkom voor de open avond en op zaterdag 23 juni tussen 10.00 uur en 15.30 uur. Adres: Krakelingweg 10 in Zeist. Voor alle informatie: www.dewittenberg.nl

Datum: 12 juni 2018
Auteur: De Wittenberg
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.dewittenberg.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: