EO-Jongerendag 2007 Dream Bigger

Het is zover! Je kunt nu je kaarten reserveren voor de EO-Jongerendag 2007. Op 9 juni staat het Gelredome Stadion in Arnhem weer volledig op z’n kop. Duizenden jongeren verzamelen zich om samen een fantastische dag te beleven met als thema: ‘Dream Bigger’.

Reserveer via de site van de EO snel de beste kaarten en zet 9 juni in je agenda! De artiesten en de sprekers zijn bekend. Je kunt uit je dak gaan op de muziek van Stellar Kart, Group 1 Crew en worshippen samen met niemand minder dan Chris Tomlin. Op de website kun je meer informatie vinden over de artiesten en vast een clip bekijken van Stellar Kart. Group 1 Crew zal je meenemen in vette Hip Hop en Chris Tomlin ken je vast wel van het nummer ‘How great is our God.’

De sprekers zijn Tiemen Westerduin en Kees Kraayenoord. Tiemen is jongerenwerker bij de HGJB, je hebt hem misschien al eens op een WervelWeekend horen spreken. Kees Kraayenoord sprak twee jaar geleden ook op de EO-Jongerendag en zal ook een paar nummers voor je zingen. Naast deze artiesten en sprekers staat de Ronduit Praiseband ook dit jaar weer op het podium. Zij nemen je mee in gave praise en worship. Met deze en nog veel meer ingrediënten, belooft de EO-Jongerendag van 2007 een waanzinnige dag te worden. Dus bestel die kaarten!

Stellar Kart

Een ‘power-pop-punk-rockband’. Bestaat dat? Jazeker! Stellar Kart klinkt niet zoals ze ‘hoort’ te klinken, ze brengt een verrassend geluid. Zanger Adam Agee, drummer Jordan Messer, bassist Brian Calcara en gitarist Cody Pellerin vormen samen Stellar Kart. Deze band is voor vier Dove Awards genomineerd, waaronder Artist of the Year en Song of the Year.

Group 1 Crew

Bij hiphop denk je misschien aan halfnaakte vrouwen, geweld en heel veel geld. Bling bling kettingen, zware kruizen en grote auto’s. Wees blij, want niet alle hiphoppers zijn zo. En dat ga je zien op de EO-Jongerendag!

Chris Tomlin

Zijn muziek wordt veel gespeeld en dat is ook wat Chris Tomlin graag wil. Hij hoopt dat zijn muziek zelfs mensen die de ene noot niet van de andere kunnen onderscheiden toegankelijk is. En dat zal hij laten zien op de EO-Jongerendag.

Ronduit Praise!

Laat je meenemen door de Ronduit Praiseband, in aanbidding en steengoede muziek. Met alles wat in je is God aanbidden. Dat verlangen heeft deze band voor zichzelf en voor jou. Kom het zelf meemaken op de EO-Jongerendag.

Frank van der Velde

Frank van der Velde. Wie kent hem niet? Hij is, hij is… De presentator van de EO-Jongerendag! Een paar vraagjes aan Frank over Frank, onzekerheid en bühnebeesten.

Tiemen Westerduin

Tiemen gaat spreken op de EO-Jongerendag. Hoog tijd om hem een paar rare vragen te stellen, die al eens eerder gesteld zijn, maar dan wel door iemand anders en aan iemand anders.

Kees Kraayenoord

Dit jaar komt hij niet alleen spreken op de EO-Jongerendag, maar hij zal ook nog een paar nummers voor je zingen.

17-03-2007
Jongeren
https://www.eojongerendag.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies