NBV bijbel nu ook als pocket verkrijgbaar

Er is nu ook een pocketeditie van De Nieuwe Bijbelvertaling beschikbaar. De versie bevat het Nieuwe Testament en de Psalmen. Het is de eerste editie in een dergelijke paperback uitvoering. Uitgeverij NBG komt met deze uitgave tegemoet aan de talloze vragen uit de markt van pastors, geestelijk verzorgers en anderen, die de bijbel in de binnenzak willen meenemen.

De pocketeditie is in klein formaat uitgebracht, 9 bij 15 centimeter. Omdat ook het omslag op hetzelfde formaat is afgesneden is het de kleinste beschikbare editie; handig voor mensen die een ziekenhuis of school bezoeken, of op reis in het kleinood willen lezen. Met de prijs van € 9,95 is de editie tegelijk ook een van de goedkoopste uitvoeringen. Het omslag is gemaakt door de Leeuwarder kunstenaar Henk Pietersma. Het refereert qua uitstraling aan de standaardeditie, die in 2004 is verschenen en verreweg de meest verkochte versie is van De Nieuwe Bijbelvertaling.

De uitgever verwacht dat het boekje gretig aftrek zal vinden bij mensen die een handzaam formaat willen hebben met enkele cruciale onderdelen van de Bijbel. Wereldwijd is het zeer gebruikelijk om een dergelijke versie van Het Nieuwe Testament te koppelen aan de Psalmen. Deze onderdelen lenen zich goed voor gebruik in het pastoraat en als inspiratie voor meditatieve gedachten. De uitgave telt zo’n 540 pagina’s en is verkrijgbaar in de boekhandel.

Titel: het Nieuwe Testament en de Psalmen

ISBN: 978-90-6126-874-1.

Prijs: € 9,95

05-04-2007
Media
https://www.bijbelgenootschap.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies