De Trefdag: ontmoetingsdag van het Leger des Heils

Gratis toegankelijk voor iedereen. Op maandag 28 mei, tweede pinksterdag, begint het hoofdprogramma om 10.15 uur in de Veluwehal in Barneveld: een feest vol uitstekende muziek, samenzang, Goed Nieuws en ontmoeting.

Daarnaast is er CAMEO, het jongerenprogramma (vanaf 12 jaar) met lekkere muziek, praise & worship en games. Voor de kids tot en met 3 is er Kids Treff. Het thema van de Trefdag 2007 is Windkracht 12. Wat dat inhoudt? Laat u verrassen!

In de Veluwehal worden twee samenkomsten gehouden, ’s morgens dus vanaf 10.15 uur en ’s middags vanaf 14.15 uur. Voor muziek en zang van kwaliteit staan de Amsterdam Staff Band en de Amsterdam Staff Songsters garant, de toonaangevende formaties van het Leger des Heils. De samenzang krijgt speciale aandacht door de officiële presentatie van de gloednieuwe liedbundel van het Leger. Toespraken worden verzorgd door commissioner Wim van der Harst en majoor Hans van Vliet. Van der Harst is de commandant van het Leger des Heils in Nederland en Van Vliet geeft leiding aan het kerkelijk werk van de organisatie. Daarnaast zijn er een aantal verrassende gasten uitgenodigd.

Windkracht 12 Award

Tijdens de Trefdag zal ook de Windkracht 12 Award uitgereikt worden. Deze prijs gaat naar het meest creatieve idee dat het afgelopen half jaar is ingediend bij de kerk van het Leger des Heils. Het gaat om nieuwe initiatieven, bijvoorbeeld op het gebied van evangelisatie, maatschappelijke dienstverlening of de invulling van de samenkomst. Een aantal kanshebbers krijgt de gelegenheid hun idee te presenteren.

Adres Trefdag Volwassenen:

Veluwehal

Barneveld

Jongerenprogramma CAMEO: music, speech, games

Het jongerenprogramma tijdens de Trefdag heet niet voor niets CAMEO (Come And Meet Each Other). Ook daar, in het Groen van Prinsterercollege, staat ontmoeting centraal. Gastspreker Willem de Vink kan er heel wat over te vertellen. Hij is de man achter de Heavenly Quality-projecten, waaronder de gelijknamige e-community (hq.agape.nl). Ook maakte hij het stripboek Jezus Messias dat inmiddels in 32 talen verschenen is. Verder natuurlijk veel lekkere muziek, praise en worship en … games! De hele ochtend vanaf 10.00 uur. Het adres: Schoutenstraat 109, Barneveld.

Kids Treff

Kids Treff voor kinderen van 4 t/m 12 jaar wordt dit jaar (net als het jongerenprogramma – zie hierboven) in het Groen van Prinsterercollege gehouden. De kids kunnen er van 10.00 tot 12.15 uur en van 14.00 tot 16.15 uur terecht. Ouders hebben dus tijd genoeg om ze te brengen en te halen en intussen zelf het volledige programma in de Veluwehal bij te wonen. Die is namelijk op loopafstand en parkeren bij de school is geen enkel probleem.

Het programma van Kids Treff 2007 is weer leuk afwisselend. ’s Morgens ontdekken de kids wie de discipelen van Jezus zijn. Eerst doen ze dat door middel van liedjes, een stukje drama en een film voor de hele club. Dan gaan de kinderen uiteen in kleine groepjes waarin ze met leeftijdgenootjes spelletjes doen en wat knutselen. ’s Middags wordt het nog actiever, onder meer met een speurtocht, op zoek naar de discipelen.

Oppas voor kinderen t/m 3 jaar

Voor de allerkleinsten (t/m 3 jaar) is er oppas, dus ook die kunnen de ouders op dezelfde tijden met een gerust hart achterlaten. Er is zelfs een apart peuterprogramma mogelijk, met liedjes en een verhaaltje.

Adres Trefdag Young:

Cameo 13 t/m 30 jaar

Trefdag Kinderen 4 t/m 12 jaar

Groen van Prinsterercollege

Schoutenstraat 109

Barneveld

09-04-2007
Kerk
https://www.legerdesheils.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies