Lezingen van Jaap Fijnvandraat online

Op de site www.jaapfijnvandraat.nl staan meer dan 3700 bijbelstudies en artikelen. Het is de meest uitgebreide bijbelstudiesite van Nederland. Onlangs is de site uitgebreid met ruim 20 online toespraken van de auteur. Deze lezingen zijn vele jaren geleden gehouden.

Via deze site publiceert de auteur regelmatig nieuwe artikelen en studies. In de loop van de jaren verschenen van zijn hand vele publicaties, artikelen, brochures en boeken. Deze site bevat ook talloze unieke publicaties die niet eerder op papier zijn uitgegeven.

De auteur was een van de initiatiefnemers van de stichting ‘Wat zegt de Bijbel’. Zijn taken waren: het opstellen en verspreiden van schriftelijke bijbelcursussen en het starten van evangelische boekhandels, de zogenaamde Fakkelboekhandels. Van de cursisten ontving de auteur in de loop der jaren veel vragen over de bijbel. Al deze vragen en de bijbehorende antwoorden zijn op deze site gepubliceerd!

In de loop van de tijd heeft de auteur honderden lezingen gehouden in het land. Enkele daarvan zijn omgezet op MP3-formaat en op deze site geplaatst. De gemiddelde grootte is 30 MB. De thema’s van deze lezingen zijn heel divers; het betreft bijvoorbeeld ook losse lezingen die uit series komen die door verschillende sprekers werden verzorgd .

07-06-2007
Onderwijs
https://www.jaapfijnvandraat.nl/index.php?content=9

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies