Gerald Troost is klaar voor nieuwe seizoen

Gerald: We zijn weer klaar voor een nieuw seizoen! Er komen twee nieuwe cd’s aan… We hebben een nieuwe bandleider aangetrokken (producer en drummer Wilkin de Vlieger) en een speciaal team zal onze muziek en boodschap nog meer gaan promoten via de nieuwe mogelijkheden op het internet! Gerald: ‘Ik voel meer passie dan ooit om mensen te ontmoeten en te wijzen op de schoonheid van het evangelie. Ik geniet enorm van de vrijheid die ik momenteel heb en de mogelijkheden om te werken aan nieuwe CD’s en concerten’.

Verder zullen we over de landsgrenzen kijken en gaan werken aan bruikbaar materiaal wat inzetbaar is in de meeste delen van de wereld. Gerald: ‘Ik zie ernaar uit om geinspireerd te raken door andere mensen en culturen en op mijn beurt weer wat terug te geven’.

Kortom: We hopen jou te ontmoeten tijdens één van de optredens, workshops of bij ons thuis, tijdens een persoonlijke training!

EXCLUSIEF optreden in Dordrecht

31-08-2007 – Gerald Troost geeft met een aantal bevriende muzikanten een optreden, dat je niet snel zult vergeten. De combinatie van unieke nummers, visuele ondersteuning en een hoopvolle boodschap zullen de avond onvergetelijk maken. Reserveer nu via www.interticket.nl Locatie: Jan Ligthartlaan 3 te Dordrecht Meer informatie: zie www.interticket.nl

LEUKE NIEUWE FOTO’S

28-08-2007 – Kijk op de fotogallery voor hele leuke nieuwe foto’s van onze live band en crew! Ik ben best wel trots op deze gasten!! Wil je ons een keer ‘live’ meemaken??? Kom naar ons concert in Veenendaal, eind oktober! Zie punt hieronder!

LIVE OPNAMEN NIEUWE CD

23-08-2007 – Altijd al eens op een CD willen staan? Gerald zal zaterdag 27 oktober in Veenendaal ‘live’ opnamen maken met een bijzondere inbreng van het publiek! Reserveer nu via www.interticket.nl voor deze unieke live registraties van de beste nummers van Gerald Troost!

02-09-2007
Muziek
https://www.geraldtroost.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies