Debuutalbum voor Carin van Essen

Half april komt het Nederlandstalige debuutalbum Pak van mijn hart van Carin van Essen uit met 7 eigengeschreven liederen waarin herkenbare en doorleefde thema’s aan de orde komen. Peter van Essen (haar echtgenoot), Luca Genta, Marcel Zimmer, Jan-Peter Beijersbergen en Christan Grotenbreg (tevens producer) zorgen voor de prachtige muzikale omlijsting met viool, cello, saxofoon, accordeon, low whistle en gitaren.

Het is een persoonlijk album geworden met een intieme sfeer waarin verschillende stijlen en invloeden te horen zijn. Het album bevat onder andere de themaliederen van EO VrouwZijn 2008 (Pak van mijn hart), 2007 (God ik kom bij U) en 2006 (Geven en Ontvangen). Verder is er een prachtige uitvoering van Psalm 42 en 43, er is een lied over het huwelijk, een (afrikaans getint) lied over Kenia en tot slot een aanbiddingslied.

Centraal staat Gods oneindige liefde en vrede die dwars door alles wat er in het leven gebeurt, blijft bestaan. Het is het verlangen van Carin dat de luisteraar herkenning vindt in de nummers en geïnspireerd en bemoedigd wordt.

Op 20 mei is er een presentatieconcert om 20.00 in Sprengeloo op de Sprengenweg 81 in Apeldoorn. Om 19.30 staat de koffie klaar. De entree is gratis. Reserveren kan op www.peterencarinvanessen.nl. Aan dit intieme en gevarieerde concert werken bovenstaande muzikanten en een aantal backing vocals mee. Naast de nummers van de cd worden er nog een aantal eigengeschreven Engelstalige nummers ten gehore gebracht. Carin zal openhartig spreken over wat God betekent in haar eigen leven en over de keuzes die je maakt en welke invloed die hebben op je leven.

08-04-2008
Muziek
https://www.peterencarinvanessen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies