Praiseband ALL4U wordt per gelegenheid samengesteld

ALL4U is een worshipband die per evenement/optreden wordt gevormd uit ervaren muzikanten en vocalisten uit heel Nederland. Zo verlenen (afhankelijk van de samenstelling) o.a. diverse muzikanten/vocalisten van de bands van Opwekking, EO, Marcel & Lydia Zimmer, Eric & Tanja Lagerstrom en The Convocation BigBand hun medewerking aan de projecten van ALL4U.

Per gelegenheid wordt de band, ondermeer afhankelijk van de wensen van een organisatie, samengesteld. Of het nu gaat om een compacte 3-persoons formatie of bijvoorbeeld een uitgebreide 10-koppige band, we zijn hierin flexibel waardoor ‘maatwerk’ bij iedere gelegenheid mogelijk is.

ALL4U staat voor praise & worship. Ons verlangen is om door middel van onze muziek Jezus Christus te dienen en aan Hem te uiten hoe doorslaggevend en onmisbaar Hij voor ons leven is! Daarnaast zien wij het als een voorrecht om mensen te dienen mét en voor te gaan ín lofprijs en aanbidding.

ALL4U speelt op uiteenlopende gelegenheden (jeugddienst, festival, jongerenkerk, praiseavond, etc.). Mocht je je afvragen of we een geschikte invulling aan jullie evenement kunnen geven neem dan gerust contact met ons op.

19-07-2008
Muziek
https://www.all4umusic.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies