Henk Stoorvogel spreekt op EO-Jongerendag

De Vrije Evangelische gemeente in Zwolle levert de hoofdspreker van de 35e EO-Jongerendag. Henk Stoorvogel zal 13 juni in het Gelredome spreken over de genade en waarheid van Jezus Christus.

Henk: Het is voor Henk een droom die uit komt. ‘Ik vind het een hele eer en een hele verantwoordelijkheid om daar te mogen spreken. Ik zou het dan ook heel erg fijn vinden wanneer de VEZ mij en ons gezin biddend draagt in de voorbereidingen en ook tijdens de dag.’

Henk zal spreken tijdens het middagprogramma. Kees Kraayenoord zal de aanbidding leiden en de David Crowder band zal optreden. ‘s Avonds volgen optredens van Michael W Smith en Jeremy Camp. ‘Het bijzondere is dat de David Crowder band mijn favoriete band is en nu mag ik samen met hen een dienst verzorgen!’

Henk Stoorvogel is gelukkig getrouwd met Ruth en vader van twee dochters: Manoa (4) en Emma (2). De derde Stoorvogel wordt begin september verwacht. We kennen hem als oprichter van Athletes in Action in Nederland. Wat doe je tegenwoordig?

“Ik ben tegenwoordig Pastor Gemeenteontwikkeling bij de Vrije Evangelisatie Zwolle (www.vezwolle.nl), een evangelische gemeente. Daar richt ik me vooral op de prediking, de diensten en de ‘groeikant’ van de gemeente. Naast het werk in de gemeente heb ik met een paar vrienden een mannenbeweging opgericht: de 4e Musketier. Daarmee organiseren we hele ultieme karakterweekenden in de Ardennen (www.de4emusketier.nl).””

15-04-2009
Jongeren
https://www.eojongerendag.nl”

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies